24 Şubat 2013 Pazar

nbyer rss akışı


 

 
İmtalk whois sitelerine sitelerinizi ekliyerek backlink almanızı saglar.Tam 3005 backlink.Günümüzde whois backlinkin nasıl önemli oldugunu biliyorsunuz siteniz üst sıralamalarda çıkar,hızlı index alır.
link orjinal sitede  :

Online 3000 backlink

 


 
Wordpress tabanlı siteler için süper bir kişisel blog sitesi yapımcıya böyle güzel tema yaptıgı için teşekkür ederiz yalnız sizde footer linkini kaldırmazsanız yapımcının hakkını yememiş olursunuz.

Link orjinal sitede :

Wordpress benden teması

Arkadaşlar tema çogu premium temadan daha iyidir.Yapımcı arkadaş yeni sürümünü çıkarınca hemen indirme linkini koyacagım.

Link orjinal sitede :

Wordpress portal teması

 


 

 
Şu magazin temasını görünce insanın domain ve host alası geliyor :) wordpress tabanlı siteler için süper bir magazin teması

link :

wordpress magazin teması

 


 
Öncelikle burakisci arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum bukadar şahane bir temayı ücretsiz dagıttıgı için.Arkadaşlar lütfen footerdeki linkleri silmeyin o linkle pr niz düşmez veya siteniz çökmez yada gerilemez bu temada 5 tane link olsa 5 inide silmem arkadaşımız okadar ugraşmış ve ortaya süper bir tema çıkarmış.

link :

Burakisci teması

 


 
Evet arkadaşlar temanın seo puanı 96.Bu çok iyi bir derece.bu tema ile paravan bloglar açabilir ve sitenizi hızlıca yükseltebilirsiniz.

 

wordpress seo teması


 
Asp haber scripti vardı 1 tane onun orjinal teması wordpress e göre yapılmış.Tema tek kelimeyle süper wordpress sitem olsa kullanırdım.
 

 

Wordpress portal teması

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

| Oyun | Rss |