11 Mart 2013 Pazartesi

Sniper Elite: Nazi Zombie Army yorum

Sniper Elite V2 tek-trick pony, ama iyi bir numaraydı. Hepimizin WWII Berlin sokaklarında yolculuk için güç bir Tanrı gibi hissi verdi bir kurşun yıktı insan anatomisi, bir başka tarafından-numaraları keskin nişancı oyunu kafatası-çatlama yavaş hareket ek görmek için seviyorum varsayımı esas . V2 'nin Reich kötü AI, ancak onlar da zombi olabilir böylece braindead kalarak gerginlik veya orijinalliği bir anlam nemlendirilmiş. Başka bir sorun da vardı: kısmen tarihsel savaş ayarı ciddi sesi kucakladı bir oyun, ne yer sinemasal kurşun cam gibi kanlı bir B filmi zevk için oradaydı?

Şapkalar (ve kafa) kapalı İsyanı, sonra, onun düşman ordusunun aptalca tarafı kucaklamak seçtiğiniz için - Undead Naziler üreticimizin düşmanlar yaparak - ve daft V2 görkemli Gore aşırı düşkünlük. Bu vurabilir en hayati organ için daha fazla puan ve ödüller bir yüksek skor atış için daha tematik uygun öncül, ve ışıkları karartma serisi tonunu hamming ise ruh koyulaştırmak için yönetir.

Aksiyon, Nazi Zombie Army kısa ama genellikle tatmin edici hayatta kalma korku gezmeye teslim, yanmış binalar ve kana bulanmış caddelerinde kalabalık kontrolü ve mekansal farkındalık bir oyun için onun selefinin gizli ve plodding ayak esnaf. Orada küçük bir komplo ya da entrika şekilde bulunuyor ve Farklı amaçları kısıtlıdır - kontrol noktaları ulaşmak ve / veya harita bölgeleri savunan oluşan - bu sığ meydan cehennem hayatta kalmak için bir ekip çalışması haline fourplayer co-op, onun en iyi bulunuyor her şeyi diğer oyuncuların yerleri ve gezi-telleri içine düşmanları çekmek gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Icon Icon Icon Icon Follow Me on Pinterest

| Oyun | Rss |